Csapatépítés gerincoperált pácienseknek

Tavaly egyedülálló programot hirdettünk gerincműtött pácienseknek: tábort szerveztünk, ami nagy sikert aratott. Az igény egyértelmű a folytatásra.

Figyelembe véve a résztvevők visszajelzéseit, most kevésbé előadásokkal megtűzdelt, sokkal inkább kötetlenebb, a csapatépítésre nagyobb hangsúlyt helyező alkalmat szervezünk.

Május 1-én délután indul a program Velencén: érkezni lehet vonattal (Kelenföldről kb 40 perces út és fél óránként indulnak vonatok), illetve majd segítünk összeszervezni az autóval együtt utazókat (Budapestről).

Délután hangulatalapozás, játékok, vetélkedő Bárdos Dóri játékvezető jóvoltából, közös vacsora. Szállás: Walczer Panzió, Velence.

Szombaton egész napos biciklitúra a tó körül: csodálatos környezetben, strandolási és egyéb szüneteket közbeiktatva, végig kerékpárúton, bérelt biciklikkel.

Este: Velence egyik legszebb, panorámás helyén hideg vacsorával egybekötött borkóstoló.

Vasárnap délelőtt levezető játékok, közös ebéd, hazautazás.

A program díja: 17.000.- Ft, amely tartalmazza a szállás, IFA, a reggeli és vacsora, a biciklik és a borkóstoló díját. Nem tartalmazza tehát az ebédet, a napközben, igény szerinti étkezés költségét, valamint az útiköltséget.

Várjuk tehát mindazon, 18 évnél idősebb, kizárólag gerincferdülés miatt korrekciós műtéten átesett páciensek jelentkezését, akik szeretnének egy jó hangulatú hétvégét eltölteni a csapattársakkal!

Jelentkezni 2015.04.15-ig lehet az alábbi űrlap segítségével, legalább 10 fő jelentkezése esetén indul a program!

https://docs.google.com/forms/d/1mhmvhymvPY0wrMjZ82RsYUtfdGySFrposSCPdCn1fYk/viewform?usp=send_form

A kérdéseket ide várjuk: Schuster Barbara, info@gerincferdules.hu vagy scolitabor@gmail.com