Közösségi vetélkedő a QUIZZONE közreműködésével

Indul a Vertebra Alapítvány nagyszabású vetélkedője!
2016. január 23., helyszín: Neked csak Dezső

Célunk, hogy összefogjuk a gerincferdüléses pácienseket, az értük dolgozó szakembereket, önkénteseket és természetesen jelentkezhetnek családtagok is!
A versengés csapatokban történik, a játék műveltségi vetélkedő jellegű, de természetesen elsődleges célunk, hogy mindenki jól érezze magát – a kérdésektől tehát nem kell tartani! Mindenki bátran jelentkezhet, a közös élmény a legfontosabb!

  • Időpont: 2016. január 23. 15-18 óra
  • Helyszín: NEKED CSAK DEZSŐ, Gasztrokocsma, Budapest Dohány utca 7.

Jelentkezés kizárólag a mellékelt űrlapon 2016.01.15-IG:
https://docs.google.com/forms/d/1ygl-HUytubHi0RAGB7EluMR7DJmLwB4B77FC04SxVlo/edit#

A program háziasszonya: Schuster Barbara, Vertebra Alapítvány
Kvízmester: dr. Bárdos Dóra

Tudnivalók leendő játékosoknak:

Az űrlapon regisztrálóknak visszaigazolást küldünk 2016. január 20-ig, hogy résztvevőként bekerültek-e a játékba. Amennyiben túljelentkezés alakul ki, s valaki most nem tud velünk játszani, őt is értesítjük és várjuk a drukkolók közé a helyszínre!
A csapatokat előre összeállítjuk és erről a játékosokat mailben (korábban) vagy a helyszínen tájékoztatjuk. A csapatok várható összeállítása: legalább egy fő szakember, egy fő önkéntes, egy gerincműtött, egy korzettes páciens és létszám függvényében más családtagok, jelentkezők.
A közönség soraiba természetesen várunk mindenkit, aki örömmel venne részt a programon, de nem szeretne játszani. Ehhez jelentkezés nem szükséges.
A program helyszíne – ahogy a kiírásban látszik – valóban egy kocsma, de a rendezvény zártkörű. Kiskorú gyermeket természetesen alkohollal nem szolgálnak ki, a rendezvény kulturáltságáért felelősséget vállalunk. Mindazonáltal szeretnénk, ha a gyermekek legalább egy fő szülővel érkeznének.

Tekintettel arra, hogy a programot egy alapítvány szervezi, jelentős támogatást kapunk az üzlethelyiséget üzemeltetőktől. A helyszínen viszont a saját fogyasztását mindenki maga rendezi.
Reméljük, hogy a rendezvény olyan sikeres lesz, hogy sorozatot hirdetünk és többször megrendezhetjük az év folyamán! Kérdéseket ide várjuk: Schuster Barbara, schuster.barbara@gerincferdules.hu, info@gerincferdules.hu

Köszönjük a QUIZZONE felajánlását: vetélkedőnket pro bono vállalták megtartani!
https://www.facebook.com/quizzone.hu/?__mref=message_bubble

vetlked