SCOLI-KLUB 2018

Nem voltál a táborban? Szeretnél megismerni másokat?

Ott voltál a táborban? Szeretnél találkozni a barátaiddal?

2018 őszén szervezett programsorozatunkkal alkalmat nyújtunk a találkozásra, ismerkedésre, kötetlen együttlétre. Várjuk a gerincferdülésük miatt kezelés alatt (gyógytornázó, korzettet viselő, gerincműtött vagy műtétre váró) gyermekeket a következő foglalkozásokra:

2018.09.29 szombaton 14-17 óra között – korzettdekorálás, kézműveskedés (unikornissal díszített vászontáska készítés – emlékeztek a táborban?), Helyszín: Salus/ Budapest XI.ker, Dombóvári út 1. Jelentkezni lehet szeptember 23-ig!

2018.11.03 szombat 14-17 óra között – Közös filmnézés (megszavazzuk előtte együtt, mit nézzünk) & beszélgetés – helyszín: Salus/Budapest XI.ker, Dombóvári út 1. Jelentkezés később!

2018.12.01. szombat 14-17 óra között Kulisszatitkok felfedése & műhelylátogatás – avagy hogy is készül a fűző? – helyszín: Salus/ Budapest XI. ker., Dombóvári út 1. Jelentkezés később!

És karácsony körül még egy közös fürdőlátogatást is tervezünk!

A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Minden programra külön kell majd jelentkezni, akár mindegyiken részt vehetsz!

Ha jobban érzed úgy magad, hívd el egy osztálytársadat, barátodat vagy tesódat (és ezt jelezd a regisztrációs űrlapon).

Természetesen várjuk a vidéki gyermekek részvételét is! (Mind a vidéki, mind a fővárosi gyermekek esetében a szülők szervezik meg a helyszínre történő érkezést és távozást, amennyiben a gyermek egyedül veszi igénybe a tömegközlekedést, ezt csak saját/szülő felelősségére teheti. Ne felejtsétek: az utazási igazolványotokat magatokkal hozni, mert úgy szinte ingyenes a tömegközlekedés!)

A programok csak bizonyos létszám limit esetén indulnak (20 fő)

Az előkészületek, a szervezés, ez előkészületek miatt kérjük, gondold át a jelentkezésedet, mi annak megfelelően készülünk.

Az első – korzettdekorálós, kézműveskedős – programra a jelentkezési határidő 09.23. Az eszközöket mi biztosítjuk. Amennyiben (már, még) nincs fűződ, akkor is várunk szeretettel hiszen más kreatív foglalkozás is lesz!

Amennyiben olyan nagy érdeklődés alakul, hogy a helyszín befogadóképessége miatt nem tudunk minden résztvevőt fogadni, úgy a regisztráció időpontját, jelentkezés sorrendjét vesszük figyelembe a részvételhez.

Ha nem az első, hanem a további programok érdekelnek, kérlek figyeld elérhetőségeinket (www.gerincferdules.hu, Facebook: Vertebra Alapítvány) és jelentkezz időben!

Gyere ismerkedni, barátkozni és azért, hogy részese lehess ennek a nagyszerű közösségnek!

Jelentkezni itt tudsz:  https://drive.google.com/open?id=10S6gA8MhsP1W9FSudfqiZ_VrATSYxAHOuruHQjmmoco

Kérdést ide várjuk: Schuster Barbara, Vertebra Alapítvány – info@gerincferdules.hu