Scoli-tábor 2015

NYÁRI TÁBOR 2015 korzettet viselő és gerincműtött gyermekeknek

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. ÁPRILIS 30.
IDŐPONT: 2015.07.20.-07.26.
Létszám: 45 fő gyermek
HELYSZÍN:GATTER FOGADÓ, Szalafő (www.gatterfogado.hu)
UTAZÁS:közösen, különbusszal a SALUS-tól
KÖLTSÉG: 42.000.-Ft
JELENTKEZÉS:
személyesen: a SALUS-ban /1117 Bp., Dombóvári út 1.
vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
A jelentkezéseket 2015. május 5-ig igazoljuk vissza mailbenés egyúttal tájékoztatót is küldünk a tudnivalókról.

Fontos tudnivalók

Az új korzettesek előnyt élveznek a táborba való bekerülésnél. Ennek ellenére az évek óta jellemző túljelentkezés miatt a feliratkozás nem jelent sajnos automatikus bekerülést a táborba. Kérjük minden érintett megértést ezzel kapcsolatban. Azokat, akik az első értesítés szerint nem juthattak be, vagy a megadott határidő után jelentkeznek, a várólistán tartjuk tovább nyilván és lemondás esetén nekik ajánljuk fel a megüresedett helyeket. Ez is komoly esély a bekerülésre!

ELŐZETES információ a díjfizetésről: (fizetni előzetesen nem lehet, csak a táborba való bekerülésről szóló értesítés után!)
Előleg: 2015. május 10. – 15.000.- Ft
Második részlet: 2015. június 10. – 14.000.- Ft
Harmadik részlet: 2015. július 10. – 13.000.- Ft

A befizetett előleget, tábori díjat – lemondás esetén – a tábor előtt 10 nappal nincs módunkban visszafizetni, kérjük ennek szíves tudomásul vételét.
Támogatás a tábori díj megfizetéséhez: Szociálisan indokolt esetben lehetőség van arra, hogy a VERTEBRA Alapítványtóla megadottól eltérő részlefizetést és/vagytámogatást kérjenek. Ehhez kérjük, hogy – a jelentkezéssel együtt – egy rövid indoklással ellátott kérelmet szíveskedjenek küldeni mailben az info@gerincferdules.hu vagy a scolitabor@gmail.com címre. A kérelmek ügyében az alapítvány kuratóriuma hoz döntést, s azt korlátozott számban tudja teljesíteni. Kérjük a határidő pontos betartását, a később beérkező kérelmeket már nem tudjuk figyelembe venni! Köszönjük!

További információ: Schuster Barbara, info@gerincferdules.hu, scolitabor@gmail.com

Ismerkedési lehetőség, bővebb információ (a korábbi évek táborairól fotók, videók) a Vertebra Alapítvány Facebook oldalán és a Facebook Korzettesek és műtöttek csoportjában!

Jelentkezéshez szükséges űrlap:
http://goo.gl/forms/9ZJAt6i1hX