Rendelhető kiadványaink – Scolirodalom

 

Létrehoztunk egy külön oldalt a gerincferdüléssel kapcsolatos kiadványainknak:

www.scolirodalom.hu

Rendelhető, elérhető itt:

Gerincferdülés és ami mögötte van című ismeretterjesztő kiadvány

Scoli Magazin – ismeretterjesztő színes, bookazine

Schuster Barbara: A hátam mögött című könyve

A rövid könyvbemutató itt:

https://www.youtube.com/watch?v=YhVG_sYcIDY&t=1142s

Hogy milyen egy könyvbemutató járványügyi intézkedések idején? Olyan, hogy nem csak az elmúlt hetekben, napokban, hanem még 24 órája is változott. Folyamatosan alkalmazkodva a körülményekhez, a szerző beszélgetőtársa végül dr. Bárdos Dóra lett Brüsszelből. Kicsit talán esetlen, ügyetlen a megoldás, de technikailag ez volt lehetséges, nézzék el nekünk. Nem azért „erőltettük” mindenáron a megvalósítást, mert olyan fontos lenne ezekben a rendkívüli napokban, hanem azért, hogy mutassunk bármi mást, ami nem a jelenlegi krízishelyzetről szól. Nagy sajnálatunkra így ebben a verzióban elmaradtak a vendégek is, többek között dr. Jeszenszky Dezső is, aki annyi mondott miután olvasta a könyvet: „Nem változtatnék semmit, legyen olyan, amilyen te vagy”.

“Kiknek ajánlom ezt a könyvet?

Elsősorban azoknak, akiknek van már némi (vagy inkább sok) információjuk, tapasztalatuk a gerincferdüléssel, annak kezelésével kapcsolatban, akár érintettként, akár szakemberként.
És értik: itt és most nem szakmai információhoz jutnak, hanem egy sokkal szubjektívebb képet, benyomást kapnak erről az ügyről. Mindezt abszolút személyes megközelítésbe csomagolva, egyéni érzéseken, tapasztalatokon átszűrve, valakitől, aki maga is érintett, és ennek az ügynek a segítője tizenöt éve. Emellett remélem, hogy minden olyan olvasónak – segítő foglalkozásúaknak, érdeklődőknek – is értéket, üzenetet közvetít a könyv, akik maguk nem érintettek a gerincferdülésben, de az itt írt tapasztalatok, élettörténetek, érzések bennük is nyitott szívre és visszhangra találnak. (Schuster Barbara)”

“Jó stílus, tetszik az optika, bevonzanak a gondolataid, az életed. Hiteles. Magadat adod a mindennapokban, minél többet adsz, annál személyesebben, mélyebben. Ez az írás olyan személyes és mély lesz, amit nem tudnál mindenkinek megadni személyesen, vagy talán senkinek, de így mégis tudod adni mindenkinek.”
( Joó István Csaba )

“A valódisága miatt megkérdőjelezhetetlen, az életszerűsége magába szippant, és nincs választása az olvasónak, végigkellolvasni. Mestermű és egyben hétköznapi is. Gratulálok, annyira remekül harcolod ezt az ügyet, hogy „divatba fog jönni” a scoliosis. Igazi közösséget építesz, ha nem lennék scolis, szerintem vágynék rá, hogy legyen gerincferdülésem, és legálisan a csapatba tartozhassak. Köszönöm a hatalmas megtiszteltetést, hogy bepillantást engedtél önmagadba. Az írás százhúsz százalékig
átitatott szeretettel, csak őszintét, karaktereset, és végtelenül békéset, bölcset, szívhez szólót éreztem benne. Köszönöm, hogy megosztod magad velünk.”

( Veryzer Békefi Zsófia )

“Őszintén és hiánypótlóan kommunikál, tájékoztat a gerincferdülésről. Mivel mindezt irodalmi igényességgel teszi, mind íróként, mind emberként fontos üzenetet közvetít.
( Ling-Balogh Erna, Kalliopé kiadó )