Scoli-tábor 2007

Szántód - 2007. augusztus 14. – augusztus 19.
Tábori élménybeszámolók

A 2007. ÉVI TÁBOR AUGUSZTUS 19-ÉN DÉLUTÁN ÉRT VÉGET.

KÖLCSÖNVETTÜK AZ IWIW GERINCFERDÜLÉS FÓRUMÁRÓL AZ AZNAP ESTI HOZZÁSZÓLÁSOKAT…:

Nagyonjó volt a nyíltnap!!! csak túl gyorsan vége lett:-) jõvõre szeretnék nagyon,de nagyon egy hétre menni!imádnivaló mindenki! és köszönöm a szép napot!

 

Nagyon nagyon jó volt a tábor! Kár lett volna kihagyni!

 

Fantasztikus 6 napot töltöttem Veletek! Puszi mindenkinek és hajrá türkizek!;)

 

Naggyon jó volt a tábor!! Köszi mindenkinek!!

 

Nagyonn jó volt a tábor x)))) Kár hogy vége… de azért jó aludni… xD

 

Én is gratulálok a nyílt naphoz, szuperül megszerveztétek, pozitív utóhatások gyermek lelkében egyértelmûen érzékelhetõk:-) Edina kösz, hogy velünk jöttél, majd úszás ügyben írunk, 🙂 Köszönjük mindenkinek, a szervezõknek, de fõleg a táborozó gyerekeknek, hogy hihetetlen összetartásukkal és fülig érõ mosolyukkal más gyerekeket is megerõsítenek

 

Sziasztok! Most érkeztem haza. Nagggyyon jó volt a tábor kár h ilyen hamar vége lett! Barka javulást:-)

 

ááá. most értem haza. ez a tábor. én még sose éreztem magam iylen jól szeritnem. és a tiszteletbeli Nõvéremnek is angoyn köszönöm a csapatvezetõséget, és mindent. mindenkinek. anniyra jó volt az egész hét. nemsokára megfogalmazzuk a levelet az Aktívnak. annyira jó volt ez az egy hét. majdnem sírtam mikor elköszöntünk. mindenkivel nagyon jó volt!!!!

 

Annyira jó volt a tábor! Kár hogy ilyen hamar vége lett :-(És még egy évet kell várni, amíg újra megyünk :'( Kérlek nekem is küldjetek e-mailban képet! Thx!

 

7906: Nekem is ,légyszi! Jó volt ez a tábor

 

Sziasztok! Nagyon jó volt a Nyílt Nap! Én még ennyi jófej, vidám és csodálatra méltó emberrel nem találkoztam!

 

Nagyon jó volt a tábor,az 100,h jövõre is jövök!A Sárgák a királyak!

 

7927: Köszönünk minden szervezést és programot Neked illetve mindenkinek! A tihanyi túra szerintem nagyon jó volt eltekintve a melegtõl. Természetesen Zöldek Forever!

 

Sziasztok! én is jó sokat aludtam, nagyon jó volt, mint minden eddigi tábor 🙂 de már hiányoztak az itthoniak is :$ puszi mindenkinek!!

 

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a tábort.Nagyon-nagyon jól éreztem magamat.Nem gondoltam volna,hogy a tavalyi tábornál lehet még jobb.Hát lehet!!

 

Mégegyszer köszönöm,hogy ott lehettem és gratulálok minden szervezõnek! Puszi

 

szijjasztok!! köszi mindenkiek a Tábort nagyon jo volt

 

Én is szeretném megköszönni a tábort, a nyílt napot! Jól éreztük magunkat, jó volt ennyi VIDÁM korzettes gyereket együtt látni!

 

Sziasztok, szeretnék én is gratulálni a tábor szervezõinek. Bár mi csak a nyílt napon voltunk ott, nagy öröm volt látni az összefogást, és a mosolygós arcokat! Itt kell elmondanom, hogy kb 8 éve én is voltam egy “gerincferdüléses táborban” Zamárdiban, de az annyira rossz volt, hogy hazamentem idõ elõtt. Fel sem vettem a fûzõmet, mert teljesen kinéztek a táborból, ugyanis szinte senki nem hordott korzettet, vagy cikinek tartotta. Ja és összesen egyszer volt fél órás torna 2 hét alatt, ennyivel letudták a problémát. Szóval nem semmi, hogy nem csak a testi, hanem a lelki dolgokra is hagsúlyt fektettetek. Hála és köszönet ezért a tábor vezetõinek, és megálmodóinak!

 

Sziasztok!!!! Az a tábor tényleg nagyon fantasztikus lehetett, mert olyanokat ír mindenki, hogy felét sem értem… Pénteken megyünk az új páncélért, már nagyon várom! Jó lenne, ha ovikezdésig megszokná Bence. A mostanit már egyáltalán nem tudjuk ráadni.

 

Kedves Barbara, Kata, Szilvia, Andrea, Feri bácsi és sokan mások akiket még nem ismerek a gyerekeinket segítõ csapatból! Köszönöm, köszönjük erõtöket, ötletességeteket, kitartó, erõt adó és derûre-optimizmusra nevelõ munkátokat. Szakmai elhivatottságotokat már tapasztaltuk, de a tábor és sok-sok más program szervezése mind annyi plusszt jelent gyerekeink számára ami elviselhetõvé teszi a nehéz éveket. Köszönöm a magam és más szülõtársaim nevében is.

 

Visszatekintés

Magad elõtt mindig látod
Sok emléket õriz Szántód.
Barátokra rá is leltek
Jövõre újra gyertek!!
Kaptatok sok lelki támaszt
A torna tudom néha fáraszt.
Nyílt napon sok kíváncsi szem
Volt hatása tudom, hiszem!!
Háttérmunka és szervezés
Lelkes csapat nélkül kevés.
Élveztétek az egész hetet
Elfelejtve Tévét-Netet.