Indul 2017

Induljon jól 2017!

img_3929

JANUÁR 28-ÁN SAJÁT KORI-BULIT HIRDETÜNK!

Kibéreltük Velencén a Korzón található fedett, zárt jégpályát a fenti időtartamban, hogy együtt korizzunk, bulizhassunk! Gyere el találkozni a barátaiddal, ismerőseiddel, ismerkedni és persze csúszkálni egy jót. A pálya nem túl nagy, de biztonságos, és maga az esemény zártkörű, így biztosan jó társaságban leszel! Várunk minden korzettes és gerincműtött gyermeket szülővel, tesóval, baráttal; várjuk a felnőtt pácienseket is családtagokkal együtt, és örülnénk, ha szakemberek, segítők is csatlakoznának! Találkozhatunk a helyszínen is, illetve a szülő nélkül utazó gyermekek számára biztosítjuk a közös utazást Budapestről vonattal.
A programhoz 500 Ft / fő hozzájárulást kérünk. Ebben igény esetén benne van a korcsolyabérlés is! (korlátozott számban természetesen) A Velence Korzón van meleg, fedett rész, mosdó. Uzsonnát, innivalót kérjük mindenki hozzon magával.
Részvételi szándékot a Vertebra Alapítvány Facebook profiljánál, az eseménynél szükséges jelezni (és frissíteni, ha változik!), hogy tudjunk a létszámmal kalkulálni!
A mi felelősségünk alatt álló gyermekek csak a pályára mehetnek korcsolyázni, a Velencei-tóra nem (akkor is ha be lesz fagyva), ezt kérjük figyelembe venni. Kérdés esetén ide írjatok: info@gerincferdules.hu  A közös utazás részletei:
– Tervezett indulás: 10.10-kor a Déli Pályaudvarról. Találkozó és közös jegyvásárlás 9.45-kor, felnőtt segítők: Tóth Árpád, Schulcz Orsolya, Kálmán Liza (esetleg: Prommer Kata, Hunyad Emese) Tervezett visszaindulás: 15.06-os vonattal, ami 16 órára van a Déliben. Az utazási kedvezményre jogosító kártyádat ne hagyd otthon!
Egy nagy buli reményében, az egész csapat nevében várunk benneteket szeretettel: Schuster Barbara, Vertebra Alapítvány

  korcsolya
További programok:

Téli Scoli-táborunkba január 30-ig várjuk a korzettet viselő vagy gerincműtött / műtétre váró gyermekek jelentkezését! Információk itt:

http://scoliblog.blogspot.com/2016/11/teli-scoli-tabor-2017.html

Jelentkezési űrlap: https://drive.google.com/open?id=1Tg3t-wU_CCmE6QhlO1xsTNEViYs7tGCNBf8fQYzE7uE

Az előző évek fotói: a Vertebra Alapítvány Facebook profiljánál láthatók!

Szülőknek, érintetteknek hirdettük meg a gerincferdülésről és kezeléséről szóló tanfolyamunkat, amelyről itt lehet többet megtudni:

http://scoliblog.blogspot.com/2016/09/scoli-edukacio.html

Híreink:  köszönjük mindenkinek a felajánlott SZJA 1 %-okat, amelyek összesen 1.130.000.- Ft támogatást jelentettek a Vertebra Alapítvány munkájához! Köszönjük a MOL ÚJ Európa Alapítványnak, hogy a 2017. évi nyári Scoli-táborunkat 1 millió forinttal támogatja ismét! És köszönjük újra, hogy – a közösségi összefogásnak köszönhetően – elnyertük a MOL ÚJ Európa Alapítványa jubileumi arca címet és az ezzel járó 1 millió forintot!

Ennek képes és videós összefoglalója itt:

https://www.youtube.com/watch?v=EyUA4oHiFUo

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.946118662199989.1073741960.157875684357628&type=3