Nyári Scoli tábor 2016

gerincferdülés miatt korzettet viselő és gerincműtött gyermekeknek 2007 óta a MOL Új Európa Alapítványának támogatásával

  • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. MÁJUS 20.
  • IDŐPONT: 2016.07.18.-07.24.
  • Létszám: 42 fő gyermek
  • HELYSZÍN: Mocz Erdészet, Erdei Iskola Somogyszob (www.moczerdeszet.hu)
  • UTAZÁS:közösen, különbusszal a SALUS-tól
  • KÖLTSÉG: 42.000.-Ft
  • JELENTKEZÉS: kizárólag online az alábbi űrlap kitöltésével:
    https://docs.google.com/forms/d/1300bdv3IkSGMexvCK_ZOpcRdv_9Ye-Rowp4HjVt__hU/edit?usp=drive_web

Az űrlap elérhető: www.gerincferdules.hu, Facebook: Vertebra Alapítvány profiljánál, és www.scoliblog.blogpsot.com oldalon.

0

Minden jelentkezőnek egy közös visszaigazoló mailt küldünk 2016. június 5-ig, amelyből kiderül, hogy kik kerültek be az idei táborba. A levél mellékleteként tájékoztatót is küldünk a tudnivalókról a táborozóknak.

Fontos tudnivalók

A BEKERÜLÉS ESÉLYE NEM FÜGG A JELENTKEZÉS IDŐPONTJÁTÓL! Határidőig történő jelentkezés esetén mindenki ugyanolyan eséllyel indul! A jelentkezés nyitott a fenti időpontig, tehát a jelentkezésre nincs létszámkorlát! A határidőig beérkezett jelentkezésekről ezután döntés születik, a hagyományos túljelentkezés esetén sorsoláshoz folyamodunk. Sajnos nem tudunk mindenkinek helyet biztosítani. Kérjük minden érintett megértést ezzel kapcsolatban. Azokat, akik az első értesítés szerint nem juthattak be, vagy a megadott határidő után jelentkeznek, a várólistán tartjuk tovább nyilván és lemondás esetén nekik ajánljuk fel a megüresedett helyeket. Ez is komoly esély a bekerülésre az előző évek tapasztalata alapján!

ELŐZETES információ a díjfizetésről: (fizetni előzetesen/jelentkezéskor nem lehet, csak a táborba való bekerülésről szóló értesítés után!)
Előleg: 2016. június 10. – 20.000.- Ft, Második részlet: 2015. július 10. – 22.000.- Ft

Támogatás a tábori díj megfizetéséhez: Szociálisan indokolt esetben lehetőség van arra, hogy a VERTEBRA Alapítványtól a megadottól eltérő részlefizetést és/vagy támogatást kérjenek. Ehhez kérjük, hogy – a jelentkezéssel együtt – egy rövid indoklással ellátott kérelmet szíveskedjenek küldeni mailben az info@gerincferdules.hu vagy a scolitabor@gmail.com címre. A kérelmek ügyében az alapítvány kuratóriuma hoz döntést, s azt korlátozott számban tudja teljesíteni. Kérjük a határidő pontos betartását, a később beérkező kérelmeket már nem tudjuk figyelembe venni!
Köszönjük!

A befizetett előleget, tábori díjat – lemondás esetén – a tábor előtt 5 nappal nincs módunkban visszafizetni, kérjük ennek szíves tudomásul vételét.
További információ: Schuster Barbara, info@gerincferdules.hu, scolitabor@gmail.com

Ismerkedési lehetőség, bővebb információ (a korábbi évek táborairól fotók, videók) a Vertebra Alapítvány Facebook profiljánál és a Facebook Korzettesek és gerincműtöttek (gerincferdülés) csoportjában, illetve a scoliblog.blogspot.com oldalunkon!