NYÁRI TÁBOROK 2018

logo_vertebraBatorTabor_NEW_logo2018-ban még több gyermek részesülhet a nyári táborozás és a közösségi együttlét örömeiben! A Bátor Táborral való együttműködésünknek köszönhetően három táborba is eljuthatnak a gerincferdülésük miatt fűzőt viselő és gerincműtött gyermekek!

Az alábbi időpontokban és helyszíneken hirdetünk táborozási lehetőséget, sőt:

 TÖBB TURNUSBA IS LEHET JELENTKEZNI!

Vertebra Alapítvány tábora:       2018. 07.16-22 Somogyszob      (utazás Bp.ről együtt, különbusszal)

Bátor Tábor júliusi turnus:          2018. 07.21-27   Hatvan, Bátor Tábor saját helyszín (utazás egyénileg)

Bátor Tábor augusztusi turnus:        2018. 08.05-10   Hatvan, Bátor Tábor saját helyszín (utazás egyénileg)

 Fontos információk a turnusokról:

  • Aki több táborba is jelentkezik, rangsort kell felállítania közöttük a jelentkezési űrlapon (Figyelem! A két júliusi tábor időpontja ütközik, így azokat nem lehet egyszerre megjelölni!)
  • A Vertebra Alapítvány tábora díjfizetéshez kötött (szociális támogatás kérhető), a Bátor Táborban való részvétel ingyenes.
  • A Vertebra Alapítvány hagyományos táborában kizárólag gerincferdülés miatt fűzőt viselő, műtétre váró vagy gerincműtött gyermekek vesznek részt, összesen 42 fő.
  • A Bátor Tábor turnusaiban más betegséggel élő gyermekek táboroznak együtt, összesen 70 fő/turnus

Jelentkezési határidő a Vertebra Alapítvány turnusába: 2018.05.20 ( a Bátor Táborba márciusig lehetett jelentkezni).

A táborokba a mellékelt űrlapon lehet jelentkezni, kizárólag online módon.

https://docs.google.com/forms/d/1sF2BXcDaiBE2xrXQoGBa1UH9yF9HZLlKsL8KXAkidxg/edit

A jelentkezések beérkezése és a gyermekek besorolása után minden jelentkező írásbeli visszajelzést kap arról (03.31 után), hogy gyermeke melyik turnusban vehet részt, vagy esetleg túljelentkezés miatt várólistára került. A bekerülés esélye nem függ a jelentkezés időpontjától! A várólistás hely is komoly esély a bekerülésre az előző évek tapasztalata alapján!

Tájékoztató kizárólag a Vertebra Alapítvány tábori díjával kapcsolatban:

  • A tábori díj: 44.000.- Ft
  • Fizetni előzetesen/jelentkezéskor nem lehet, csak a táborba való bekerülésről szóló értesítés után. Előzetes információként adjuk közre a díjfizetés várható ütemét: 2018. június 15. – 22.000.- Ft, második részlet: 2018. július 10. – 22.000.- Ft
  • Szociálisan indokolt esetben lehetőség van arra, hogy a VERTEBRA Alapítványtól a megadottól eltérő részlefizetést és/vagy díjfizetési támogatást kérjenek. Ezt a jelentkezési űrlapon kérjük feltüntetni. A kérelmek ügyében az alapítvány kuratóriuma hoz döntést, s azokat korlátozott számban tudja teljesíteni. A befizetett előleget, tábori díjat – lemondás esetén – a tábor előtt 5 nappal nincs módunkban visszafizetni, kérjük ennek szíves tudomásul vételét a jelentkezéskor.

JELENTKEZZETEK! 🙂

 

Óriási öröm és büszkeség számunkra, hogy a Vertebra Alapítvány hagyományos és a gyermekek által rajongásig szeretett táborai mellett 2018-tól új lehetőség nyílik a gerincferdüléses gyermekek nyári táborozására, ami ráadásul egy másik csodavilágba kalauzol. A két kezdeményezést valószínűleg nem érdemes összehasonlítani, hiszen egész más a háttérből, más adottságokkal épülnek fel. Egy valami viszont közös bennük: ugyanaz a szeretet, törődés várja a táborozókat, és ugyanakkora élménnyel, lelki megerősödéssel térhetnek haza. Szívből ajánljuk a Bátor Tábor turnusait, büszkék vagyunk arra, hogy a scolis gyermekek is részesülhetnek az általuk nyújtott varázslatból (www.batortabor.hu). A Vertebra Alapítvány táborainak népszerűségét immár több, mint egy évtizede az elkötelezettségünk, személyes példánk és a gyerekek ragaszkodása, szeretete élteti. Örömmel indítjuk el a 2018-as évek táborait, várjuk jelentkezéseteket!

 

További információ:

Schuster Barbara koordinátor – info@gerincferdules.hu, scolitabor@gmail.com

Facebook: Vertebra Alapítvány

www.gerincferdules.hu

scoliblog.blogspot.hu