PROGRAMOK – 2016 NYÁR, ŐSZ

Az alábbi programokkal, találkozási lehetőségekkel várjuk a gerincferdülésük miatt konzervatív vagy műtéti kezelésben részesülő gyermekeket, családtagjaikat, a felnőtt pácienseket és természetesen önkénteseinket, segítőinket, szakembereket:

2016.08.14 Velencei-Tóúszás, részvétel a Vertebra Alapítvány csapatával, de az úszó programba nevezés nélkül is várjuk egy kötetlen nyári együttlétre a vendégeket!

2016.08.28 – Nyárzáró és táboros after parti a korzettes és operált gyermekeknek – szervezés alatt. Amit elöljáróban lehet tudni: Budapest XI a helyszín és délutáni a program. Nem csak a táborban résztvevő gyermekeket, hanem minden érintettet várunk szeretettel! Részletek hamarosan a Vertebra Alapítvány Facebook oldalán!

2016.09.10   15 óra  MINI “PÁNCÉLOS TALÁLKOZÓ  – A Vertebra Alapítvány klubot hirdet a 8 éves vagy attól fiatalabb, tehát még ovis, kisiskoláskorú fűzőt viselő gyermekeknek és szüleiknek. A cél, hogy a szülők tudjanak találkozni, beszélgetni, tapasztalatot cserélni
(amíg a gyermekek remélhetőleg játszanak, ehhez segítséget nyújtunk 🙂
Helyszín: SALUS GYÓGYPONT AGYMANÓ STÚDIÓ – 2040, Budaörs Építők útja 2-4.
Elsősorban konzervatív kezelésben részesülő (fűzőt viselő) gyermekeket és családjaikat várjuk, tehát nem azokat, akik műtét előtt állnak. /Természetesen nem szeretnénk a két kezelési módot elválasztani egymástól, nem is lehet, de egészen más a helyzete egy műtét előtt álló vagy műtétsorozatban részt vevő gyermeknek (aki esetleg előtte vagy közben fűzőt visel). Ez ráadásul ijesztő is lehet egy olyan szülő számára, akinek a gyermeke „csak” a fűzővel ismerkedik és még ez is nagy nehézséget okoz nekik…Ettől függetlenül a rendezvény természetesen nyitott, szigorú életkori és más határt sem húzunk/
A rendezvény ingyenes. A beszélgetést vezeti: Schuster Barbara. Szakember vendég részvételének egyeztetése folyamatban.
Az alábbi jelentkezési lap kitöltése csak tájékoztató jellegű (a szervezéshez szükséges) – részvételre nem kötelez. https://docs.google.com/forms/d/1-KWZ4xUi_8fZPDDlCyVuuYfG3fxNf8Dh8eTSc1cOZXs/edit?usp=drive_web

2016. ősz – EGY NAGYSZERŰ EGYÜTTMŰKÖDÉS KEZDETE! Óriási örömünkre a Vertebra Alapítvány által támogatott gerincferdüléses gyerekek hamarosan a Bátor Tábor csapatától kapnak ajándékba egy élményterápiás programot! Figyeljétek a híreket, az időpontot és örüljetek velünk! Köszönjük a lehetőséget és a megtiszteltetést! Részletek hamarosan!

bátortáborgo

Rendezvényeinkkel kapcsolatban kérjük figyeljék a Vertebra Alapítvány nyilvános Facebook oldalát! Minden programunknak külön eseményt hozunk létre, ahol a szükséges információkról lehet tájékozódni, azokat mindig frissítjük, aktualizáljuk!

Kérdés esetén szívesen segítünk: info@gerincferdules.hu, schuster.barbara@gerincferdules.hu