TÉLI SCOLI-TÁBOR 2018

Most letesztelheted, miért mondják annyian, hogy imádnak velünk táborozni és miért kérték már többen karácsonyi ajándéknak!

Mire számíthatsz? Lesz sok játék, vetélkedő, nevetés, egy kis gyógytorna is, nagy túrák és hó esetén persze szánkózunk és csúszkálunk is! Általában van közös mozizás, esti buli, kézműveskedés, együtt alkotás és persze két nap igazolt távollét a suliból 🙂
Mi nem lesz? Térerő, unatkozás és szomorúság 🙂
A kis létszámú, családias táborunkat külön ajánljuk az újaknak és a fiatalabbaknak!
Ha tehát elmúltál 8, de nem vagy még 18 éves, és gerincferdülésed miatt fűzőt viselsz,
vagy műtét előtt állsz (és az ország bármely részén élsz), várunk szeretettel Téli táborunkba!

Időpont: 2018. február 15-18. (3 éjszaka, 4 nap)
Helyszín: Gánt, Fecskepalota (egy családias, barátságos nagy ház a Vértesben – ami ilyenkor csak a mienk! )
Utazás: közösen, különbusszal (gyülekező, érkezés: SALUS, Bp. XI. ker)
Költség: 23.000.- Ft Részletfizetésre, támogatáskérésre van lehetőség, ezt kérjük a jelentkezésnél jelezni, rövid indoklással.
Jelentkezési határidő: 2018. január 10.
Jelentkezés kizárólag online módon, az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/1Tg3t-wU_CCmE6QhlO1xsTNEViYs7tGCNBf8fQYzE7uE/edit?uiv=1
A jelentkezésről automatikus visszajelzést nem küldünk!
További kérdések, felvilágosítás: Schuster Barbara, scolitabor@gmail.com, schuster.barbara@gerincferdules.hu címen.
Azt, hogy ki került be a táborba, és a további részletes tudnivalókat a résztvevőknek 2018.01.10.- 01.15 között küldjük meg mailben. A fizetés két részletben lesz esedékes, az előleg 2018.01.22-ig (13.000.-), a második részlet 02.12-ig (10.000.-).

Ha érdekel, miért szeretnek velünk táborozni a gyerekek immár több, mint 10 éve, akkor köszönj be a Facebookon a Korzettesek és gerincműtöttek (gerincferdülés) csoportba – ismerkedj, beszélgess vagy nézd meg tábori fotóinkat, videóinkat, olvass sztorikat a fenti elérhetőségeinken!

Kép 068