Scoli-tábor 2012

A 2012. évi táborok résztvevői (és szüleik) így emlékeznek vissza az együtt töltött hetekre:

Nagyon szépen köszönöm azt a dégi egy hetet! Felejthetetlen élmény Bettina számára….. nagyon-nagyon jól érezte magát, sok barátot szerzett. Nagyon szimpatikus volt neki a felnőttek csapata is. Hálás vagyok, hogy elmehetett. Már a jövő évi táborra gondol!

 

Ezerszer is köszönjük a lehetőséget,hogy Viki ott lehetett a táborban!!Nagyon jól érezte magát az első pillanattól kezdve.Rengeteg élménnyel ,és sok barátnővel jött haza.Megható volt látni hogy sírva ölelgették egymást a búcsúzásnál.Még egyszer Köszönjük!!!!!!!!!!!

 

Nagyon köszönöm Nektek a tábort, a belefektetett rengeteg energiát és munkát! Dorka nagyon jól érezte magát, remélem, sokat fejlődött és tanult!
Jó pihenést kívánok a következő menetig!

 

Hanna Acsády
Sziasztok! Nagyonnagyoon jó volt a tábor Dégen! 🙂 végre szeretem és hordom a fűzőmet 🙂 mindenkinek ajánlom,mert tényleg felejthetetlen élmény ♥

 

Tamási Rebeka
életem egyik LEGESLEGjobb hete volt. Olyan hiányérzetem van most..egyszerűen minden percben eszembe juttok és ha rátok gondolok folyton mosolyognom kell!!! hiányoztok! Mindent köszönök !♥

 

Dani Váczi
Én semmit sem tudok ide írni… csak olvasom, hogy ti miket írtok és mosolygok mint a tejbe tök! Szerintem menjünk vissza mondjuk MA! 🙂

 

Maya Chami
Annyira hiányzik mindenki már most! 🙁 mikor lesz a tábor afterparty?:D

 

Dávid Balázs
Korzettes TÁBOR 2012 ! ♥ szóval sajnos ennek is vége van.. de egy hét alatt ennyit nevetni.. ritkán van ilyen 😀 Köszönöm mindenkinek aki ott volt 🙂 ♥ a vonatút szomorúságát a punk figura izgalmasabbá és bosszúsabbá tette, de azért jóvolt azis 🙂
Viktor Lovasi remélem azért mindenki boldog valamennyire .. ,,Ne légy szomorú, mert vége lett , Örülj mert megtörtént!” ♥ :))

 

Kristóf Ritter
na, végre én is internet közelbe jutottam, szeretném megköszönni mégegyszer mindenkinek a csodálatos tábort, szerintem simán bekerülhet a leg-leg-ek közé:):)

 

Krisztina Young
Már most nagyon hiányoztok!!! ♥ annyira jó volt, köszönöm nektek ezt a hetet. :’) Remélem nem vagyok egyedül azzal, hogy hazajöttem és pityeregtem 😀 ( hajrá tüzek!!! ♥)

 

Liza Kálmán
azért az szerintem mindent elárul az elmúlt hétről,hogy amikor a vonatunk a füstjelző miatt 40 percet állt, nem azon drukkolt az összes gyerek, hogy elinduljon végre,hanem azon,hogy valami meghibásodás folytán az ellenkező irányba guruljon,vissza egészen Balatonszárszóig xD♥

 

Henrietta Jánosi
most olvaslak titeket, meg a beszámolóitokat a táborról, és kezdem nagyonnagyon bánni, hogy nem jelentkeztem táborba, és nem voltam ott veletek, de jövőre mindenképpen nagyon jó lenne.:D

 

Mit vártál a tábortól és ahhoz képest milyen lett?
Örültem, hogy végre találkozhatok a rég nem látott ismerősökkel és persze a nagyrabecsült felnőttekkel J Minden várakozásomat felülmúlta ez a tábor! Kimondhatatlanul jól éreztem magamat!

Nagyon pozitívan csalódtam idén a táborban, mert azt gondoltam hogy nem fogok tudni visszailleszkedni a tavalyi tábor után a csapatba, mert év közben nem tudtam követni az eseményeket és részt venni rajtuk. De sikerült!

Remélem, hogy jövőre is tudok táborba jönni, mert enélkül szegényebb lenne a nyaram!

Mi volt a legjobb?
Mindig odafigyeltek ránk! Senki sem érezheti magát egyedül.

Minden tetszett. Ez egy KORZETTES TÁBOR, csakis jó lehet!

Azt hittem a téli tábort /2012/ nem lehet felülmúlni. De asszem sikerült.

Tudtam, hogy nehéz lesz felülmúlni az eddigieket, de ez szerintem sikerült. Olyan nincs, hogy valaki ne érezze jól magát!

Azt vártam, hogy újra találkozom a régebbi ismerősökkel és újakat ismerek meg, és azt, hogy ismét egy felejthetetlen hetet tölthetek el a „sorstársaimmal”. Természetesen idén sem kellett csalódnom.